MELONTA


MELONTA

Suomi on retkimelojan paratiisi! Suomessa on 187 888 järveä ja 179 585 saarta. Saaristomeren alueella on noin 40 000 saarta. Melottavaa Suomessa siis riittää loputtomiin! 

Tarjoamme melontakoulutusta ja ammattitaidolla toteutettuja turvallisia melontaretkiä ympäri Suomea. 

– Meloja 1 peruskurssi
– Meloja 2 tekniikkakurssi
– Meloja 2 tekniikkakoe
– Melontaohjaajakurssi
– Meloja 3 tekniikkakoulu
– Retkimelontakurssit

 

KAHDEN YÖN MELONTARETKI PORKKALANNIEMI – HELSINKI

Tule tutustumaan saaristomelonnan saloihin! Retkellä melomme sertifioidun merimelontaoppaan opastamana Porkkalanniemen ulkosaaristosta Helsinkiin. Matalan kynnyksen retkellämme pääset ihailemaan uniikkia Suomen saaristoa pääkaupunkimme läheisyydessä. Matkaa Porkkalanniemestä Helsinkiin tulee yhteensä 40km. Retkeilykokemus ei ole välttämätöntä, mutta suosituksena on, että melonnasta on alkeiskurssi käytynä tai omaa vastaavaa kokemusta melonnasta.

Mikäli olet epäileväinen taitojesi suhteen niin ota yhteyttä tai osallistu meidän järjestämällemme melontakurssille. Meidän meloja 1 – kurssin suorittaneet saavat -10% alennuksen Porkkalanniemen retkestä.

Retkeen

Kesto: 3pv
Hinta: 450€/henkilö
Retken aloituspaikka: Lapinlahden ranta (Fahlanderin puistokuja)

Sijainti: Porkkalanniemi, Kirkkonummi

 

MELONTATEKNIIKKAKOULU 2021

Kerran viikossa pidettävässä tekniikkakoulussa käymme läpi tekniikoita epp3 tasolle asti. Tunneille mahtuu mukaan 4 ihmistä, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Tunneilla on aina pääteemansa, mutta tilanteen ja osallistujien toiveiden mukaan voimme käydä läpi myös muita tekniikoita.
Sisältää: opastus, kajakki,mela, melontaliivi, kuivapussin käyttö
 

Kesto: 3 tuntia
Hinta: 45 € / henkilö
Maanantaisin kello 17:00-20:00

 

Sijainti: Lapinlahden sairaala, Helsinki