KÖYSILASKEUTUMINEN HELSINGIN LÄHIALUEILLA

 

Köysilaskeutuminen Helsingin lähialueilla

Tarjoamme köysilaskeutumista Helsingissä ja Helsingin lähialualueella, Espoon Nuuksiossa ja Vantaan Käärmekalliolla (Ikean vieressä).

Köysilaskeutuminen on mahtava kokemus, jossa pääsee kokemaan ilmaa jalkojen alla ja ylittämään itsensä. Korkeuksiin jää myös helposti koukkuun, joten pieni riski on olemassa että tästä kehittyy osalle osallistujista uusi harrastus.

Köysilaskeutuminen sopii hyvin esimerrkiksi polttari-ohjelmaksi, koululaisten aktiviteetiksi, sekä yksityisryhmille jotka haluavat kokea korkeuksia.

Köysilaskeutumiset, niin kuin muutkin aktiviteettimme, on toteutettu turvallisuus (niin fyysinen, henkinen kuin sosiaalinen) edellä. Käytämme vain laadukkaita varusteita ja pidämme kirjaa köysien ja välineiden käyttökerroista. Kaikki köysilaskeuduttajamme ovat vähintään KTO (Köysitoiminnanohjaaja) koulutuksen omaavia ja päteviä toteuttamaan laskeuduttamista. Meillä on myös vankkakokemus kiipeilystä korkeammilla seinillä ja vuorilla ja köysikikkailut ovat lähellä sydäntämme. 

Köysilaskeutumiset koulu-, yritys- ja yksityisryhmille tilauksesta. Laskeuduttamiset toteutetaan pääasiassa PK-seudulla, mutta tilannekohtaisesti voimme toteuttaa niitä myös kauempana.

 

 

 

 

 

köysilaskeutuminen-helsinki

HINTA

Lähtöhinta köysilaskeutumiselle on 250€ sisältäen 5 henkilöä. Lisähenkilöt 20€/henkilö toteutettuna PK-seudulla.

Hintaan sisältyy: Valjaat, laskeutumiskahdeksikko, kypärä, opastus

Aika viiden hengen köysilaskeutumiselle on noin tunnin. Isompi ryhmä vie pidemmän ajan.

Jos sinulla on isompi ryhmä kysy tarjousta!