Melonnan alkeiskurssi

Meloja 1

MELONNAN ALKEISKURSSI

MELOJA 1

Melonnan alkeiskurssi – meloja 1 

 

Oletko vannoutunut maakrapu, joka etsii uusia suuntia elämäänsä? Oletko kuullut kavereiltasi hienoja tarinoita lähialueen saarista ja siellä vietetyistä taianomaisista öistä, ja salaa unelmoinut itseki toteuttavasi vastaavia reissuja?

 

 

Tervetuloa Halla outdoors:in meloja 1 – peruskurssille!

 

Kurssilla opetellaan melonnan perusteet ja saat valmiudet lähteä toteuttamaan itsenäisesti helppoja melontaretkiä. Kurssi seuraa melonta- ja soutuliiton virallisia sisältösuosituksia ja kurssin suoritteet tehtyäsi saat meloja 1 – sertifikaatin.

 

Kurssihintaan sisältyy:
– 10h melontakoulutusta
– Ammattitaitoinen koulutus
– Kajakki ja mela
– Muut melontavälineet
– Kuivapussin käyttö
– Digitaalinen meloja 1 – todistus

 

Halla Outdoorsin kursseilla pääarvoina on turvallisuus ja laatu. Kurssit suoritetaan aina fyysinen, henkinen ja sosiaalinen turvallisuus prioriteettina. Pidämme kurssin osallistujamäärät pieninä, taataksemme koulutuksellisen laadun ja henkilökohtaisen opettamisen. Kurssimme ovat rakentuneet muotoonsa kokemuksen ja suunnitelmallisuuden myötä. Kouluttajamme ovat kaikki ammattilaisia niin melonnassa, kuin myös kouluttamisessa.

 

Kurssilla opetellaan melonnan perusteet alusta alkaen. Käymme läpi kajakin ominaisuuksia, perehdymme kajakin ohjaamiseen ja melontatekniikkaan, tutustumme turvallisuusajatteluun vesillä liikkuessa sekä toteutamme paripelastuksen, eli kaverin pelastamisen veden varasta.

 

Halla Outdoorsin pääkouluttajana toimii Antti Uski. Hän on kouluttanut satoja ihmisiä melomaan, ja kouluttaa myös ammattilaisia, kuten eräoppaita ja melontaohjaajia. Antin ammattiylpeys, silmä tekniikalle ja yleinen rento ote elämään takaavat nautinnollisen tavan syöksyä melonnan alkeisiin.

 

Lisätietoa meloja 1 – peruskurssista ja sen sisällöstä löydät melonta- ja soutuliiton sivuilta.

 

Kurssin kesto on vähintään 10h
Kursseille mahtuu 8 ihmistä.
Ikäraja kursseille on 15v.

Kesä 2022

 

Toteutamme Kesän 2022 aikana useita meloja 1 – peruskursseja eri sijainneissa Etelä-Suomessa. Osa alkeiskursseista järjestetään yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. 

 

Vanhakaupunki, Helsinki

Nyt on hieno alkeiskurssi sijainti! Vanhasta kaupungista pääsemme joko Vantaanjoelle tai Itämerelle olosuhteiden mukaan. Pyrimme pitämään kurssit niin, että pääsette kokemaan sekä joki- että merimelontaa. 15min bussikyyti keskustasta. 

9.-11.8 17:00-20.30 ENGLISH

 

Bodomjärvi, Oittaa, Espoo

Toteutamme Retkipaikan kanssa yhteistyössä alkeiskursseja Espoon Oittaalla.

13.-14.8.2022 10:30-16:00 (linkki kauppaan tulossa pian)
16.-18.8.2022 17:00-20:30 (linkki kauppaan tulossa pian)

 

PRIVAATTI MELOJA 1 – PERUSKURSSI (Etelä-Suomi)

Teemme käytännössä mitä tahansa rahasta. Myös priva meloja 1 – peruskursseja. Vitsi vitsi.. Osittain! 

Jos sinulla löytyy hyvä kaveri-/työ- tahi muu porukka, jonka kanssa haluaisit lähteä vesille opettelemaan kajakkimelonnan alkeita on tässä sinun mahdollisuutesi! 

Hinta on sama kuin 8 hengen porukalla muilla meloja 1 – peruskursseilla, eli 150€ kertaa 8 eli 1200€. Tämä kattaa kahdeksan henkilön meloja 1 koulutuksen, kajakit ja kaluston kuljetuksen pelipaikalle, jos se on joten kuten siedettävän ajomatkan päässä Helsingistä. Pelipaikaksi käy oma mökkiranta, järvi, meri, joki tai vaikkapa pihalampi, jos siellä mahtuu muutaman melan vedon ottamaan. 

Tiedustelut sähköpostitse info@hallaoutdoors.com